Apple, iPhone 11'i Tanıtacağı Apple Özel Etkinliği'ni YouTube'da Yayınlayacak

20
8
4
0
0
Apple'ın telefonlar olacak iPhone 11'lerin tanıtılmasına yalnızca üç gün kaldı. Apple ise bir ilk gerçekleştirdi ve etkinliğin canlı yayınını ilk defa YouTube üzerinden yayınlamaya karar verdi.

Önümüzdeki hafta iPhone ailesine üç telefon ile birlikte 11 serisi katılacak. Eğer iPhone 11’in tanıtıldığı etkinliği izlemek istiyorsanız, size iyi bir haberimiz var. Apple, 10 Eylül’de yapacağı etkinliği YouTube üzerinden de yayınlayacak.

Apple geçtiğimiz gün kimseye haber vermeden YouTube’da canlı yayın sayfası oluşturmuş. iPhone XS, XS Max ve XR modellerinin devamı olacak iPhone 11, 11 Max/11 Pro ve 11R modellerinin tanıtımını bu sayfadan izleyebileceksiniz. Ayrıca Apple etkinlikte yalnızca iPhone değil, diğer ürünlerini de tanıtacak.

apple

Apple’ın oluşturduğu sayfanın açıklama kısmında ise kullanıcıları davet eden bir yazı yer alıyor. Yazı, “10 Eylül sabah saat 10’da Steve Jobs Theater’da düzenlenecek özel etkinliğe katılın” şeklinde ifade edilmiş.

Apple yayın ağını genişletiyor:

Apple yayın yaptığı alanları her geçen gün genişletiyor. Yapılan özel etkinlikler Apple.com’da yayınlanıyordu ve daha sonra izlenebilir şekilde yer alıyordu. Şirket daha önce de “Gather Round” etkinliğini Twitter üzerinden canlı paylaşmıştı. Ancak YouTube’daki canlı yayın şirket için bir ilk olacak.

apple etkinlik

Apple’ın bu seneki özel etkinliğinde iPhone dışında tanıtacağı ürünler arasında Apple Watch’ın da olacağını söyleyelim. Yeni özelliklere sahip olacak Apple Watch’ın patent dosyaları da ortaya çıkmıştı. iPhone konusuna gelecek olursak, şirket telefonlarının tasarımlarını değiştiriyor gibi duruyor.

10 Eylül’de düzenlenecek Apple özel etkinliğinde neler olup bittiğini takip etmek istiyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/apple-to-stream-iphone-11-pro-event-on-youtube/
20
8
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
4
0
0