Apple, Arızalanan iPhone 6S Modellerini Ücretsiz Tamir Edecek

56
16
14
13
9
Apple, yayınladığı bir blog yazısında müşterilerini sevindirecek bir haber paylaştı. Apple, arızalanan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini ücretsiz olarak tamir edecek. Şirket, yalnızca kendilerinden kaynaklı sorunlardan oluşan arızalanmaları tamir edeceğini açıkladı.

Amerikalı teknoloji devi Apple, eski model telefonlarını kullanan kullanıcıları için bir jest yapmayı planlıyor. 2015 yılında çıkmış iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde ortaya çıkan bir kronik arızanın keşfedilmesiyle beraber Apple, bu modelleri ücretsiz olarak tamir etmeyi kabul etti.
Eğer bir iPhone 6s veya iPhone 6s Plus modeli akıllı telefona sahipseniz ve cihazınız, her şeyi doğru yapmanıza rağmen bir zaman sonra açılmayı reddediyorsa endişelenmenize gerek yok zira bu sizin değil, Apple'ın hatası.

Kullanıcı tarafından verilmiş zararlar onarılmayacak

Apple, bu ücretsiz tamir servisini yalnızca üretim hatası nedeniyle arızalanan telefonların sahipleri için gerçekleştiriyor. Yayınladıkları blog yazısında Apple, "Bazı belirli iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde cihazların açılmadığı tespit edilmiştir. Bu sorun, yalnızca Ekim 2018 ile Ağustos 2019 tarihleri arasında üretilen sınırlı sayıdaki seri numaralarına sahip cihazlarda gerçekleşmektedir" açıklamasını yaptı.

Apple'ın bildiriyi yayınladığı sayfada, bir adet seri numarası kontrol kutucuğu bulunuyor. Eğer siz de bu tarihler arasında üretilen bir iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'a sahipseniz, seri numaranızı bir kontrol ettirmenizi öneririz. Dünya çapında gerçekleştirilen bu ücretsiz tamir uygulamasının, en fazla iki yıl önce satın alınmış iPhone 6s ve 6s Plus modellerinde geçerli olduğu da sitenin bir kenarında yazmakta.

Kaynak : https://gizmodo.com/apple-offers-repairs-for-busted-iphone-6s-models-so-lon-1838797340
56
16
14
13
9
Emoji İle Tepki Ver
56
16
14
13
9