Apple, iPhone 8'de Kamera Devrimine Gidiyor!

2
0
0
0
0
Apple, iPhone 8 konusunda tüm ciddi kozlarını oynamaya devam ediyor.

iPhone 7 Plus'ta çift arka kamera kullanan Apple, cihazın görüntü yakalama kalitesinde de önemli bir seviyeye çıkmayı başarmıştı. Ancak, neredeyse bütün bomba özelliklerini iPhone 8'e saklayan Apple, kamera konusunda da 7 Plus'ı unutturacak gibi.

Apple'a olan yakınlığı ile bilinen ve çoğunlukla tutarlı tahminlerde bulunan analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın en az bir iPhone 8 modelinde çift kamera özelliğini, geliştirilmiş şekilde devam ettireceğini söylemekte. ''En az bir model'' diyoruz, çünkü iPhone 8 konusunda üç farklı model olacağı gündemde.

Çift kamera özelliği iPhone 7 Plus'ta da bulunmakta ancak, bu kameralardan sadece biri OIS (optimum görüntü sabitleyici) sahip. iPhone 8'de ise OIS özelliğinin her iki arka kamera için de geçerli olması, bunun yanı sıra telefoto lensin yeniden tasarlanarak daha sağlam bir şekilde karşımıza çıkması gündemde.

Hali hazırda Apple'ın arttırılmış gerçeklik sektörüne adım atması da gündemde. Eğer iPhone 8'de böyle bir kamera ile birlikte arttırılmış gerçeklik özeliği bulunursa, cihaz gerçekten sağlam iş yapabilir. Bu arada Kuo'ya göre Apple 5.1-inç ya da 5.2-inç OLED ekranlı, 5.5-inç LCD ekranlı ve 4.7-inç yine LCD ekranlı olmak üzere üç farklı iPhone 8 modeli üzerinde çalışmakta. Muhtemelen 4.7-inçlik modelde çift kamera bulunmayacak.

Son olarak, iPhone 8 ile alakalı tahminleri ve beklentileri olan sadece Ming-Chi Kuo değil.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Dual-camera-equipped-iPhone-8-to-feature-dual-OIS-redesigned-telephoto-lens_id88000
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0