Apple Kurucusu Steve Jobs'un Hayatı Çizgi Roman Oldu

18
7
4
3
3
Selin Feldman ve Can Baytak tarafından oluşturulan çizgi roman, Apple kurucusu Steve Jobs'ın hayatını renkli sayfalara taşıyor. Karakarga Yayınları tarafından piyasaya sürülen çizgi romanı çevrimiçi olarak ya da kitapçılardan satın alabilirsiniz.

Hayata geçirdiği teknolojik projeler ile günümüz dijital dünyasının oluşmasına en çok katkı sağlayan isimlerin başında gelen teknoloji devi Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un hayatı, Selin Feldman ve Can Baytak’ın ortak çalışması ile çizgi roman olarak yeniden hayat buldu.

‘Dünyaya Yön Verenler Serisi’ dahilinde oluşturulan çizgi roman, bir deha olarak anılan ve öngörüleri ile hem telefon, hem bilgisayar hem de müzik çalar piyasasını kimsenin tahmin bile edemediği bir noktaya taşıyan Steve Jobs’un bu yoldaki hikayesini anlatıyor.

Karakarga Yayınları tarafından piyasaya sürülen ve Selin Feldman ve Can Baytak tarafından oluşturulan Steve Jobs çizgi romanını kitapçılardan ya da buraya tıklayarak çevrimiçi alışveriş yolu ile satın alabilirsiniz.

5 Ekim 2011 tarihinde hayata gözlerini yuman Steve Jobs, ölümünden 5 hafta öncesine kadar Apple’daki CEO’luk görevine devam etmişti. 2001 yılında tanıttığı iTunes ile müzik piyasasını kökünden değiştiren Jobs, 2007 yılında tanıttığı ilk iPhone ile günümüz akıllı telefon piyasasının adeta yaratıcısı olmuştu.

18
7
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
18
7
4
3
3