Apple, MacBook’un Efsane Açılış Sesini Kaldırıyor!

0
0
0
0
0
Yeni nesil MacBook Pro’larının tanıtımını yapan Apple, yaptığı tasarımsal değişiklikler ile gündeme gelirken, şimdide Macbook’un efsane açılış sesini kaldırıyor.

Teknoloji devi Apple, gerek iPhone’ları, gerekse MacBook, iPad ve bir çok ürün serileri ile oldukça geniş kullanıcı kitlesine sahip olduğu gibi yeni olarak tanıttığı MacBook Pro'nun da gündeme damga vurduğunu biliyoruz.

Özellikle tasarım konusunda yenilikler katan Apple’ın, son olarak yeni çıkarmış olduğu MacBook’a dokunmatik OLED fonksiyon paneli, nam-ı diğer TouchBar eklediğini biliyoruz. Apple’ın sadece tasarım konusunda değişiklik yapmadığı gibi, MacBook’ların açılış sesini kaldıracağına yönelik yaptıkları açıklamalar ile eski efsaneye veda ediyoruz da diyebiliriz. 

Bu noktada yeni bir karar ile Apple'ın MacBook ürünlerindeki ikonik açılış sesini kaldıran Apple, artık farklı bir seslendirme ile MacBook'un açılmasını sağlayacak. Ufak bir detay olsa da MacBook'larda önemli bir detay olan açılış sesi, artık yerini farklı bir sese bırakarak karşımıza çıkacak. Bakalım yeni sese Mac kullanıcıları nasıl bir tepki verecek.

Kaynak : http://mashable.com/2016/10/30/apple-mac-startup-sound-gone/#baMpNX5AHqq8
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0