Apple Music, ABD Genelinde Spotify'ın Abone Sayısını Geçmiş Olabilir

9
6
5
3
1
Yeni yayınlanmış bir rapora göre Apple Music'e abone olanların sayısı, Spotify'a abone olanların sayısını geçmiş durumda. Yalnızca ABD'yi kapsayan raporun sonuçları, yakında tüm dünya için de geçerli olabilir.

Resmi açıklamalara dayanmayan rapor, en azından yıl başındaki "Apple Music, Spotify'ı asla geçemez" şeklindeki yaygın kanının bir nebze dağıldığını göstermesi açısından kritik. 

Digital Music News'te yayınlanan ve sektörün içinden biri tarafından oluşturulduğu söylenen raporda Apple Music, Spotify ve Tidal gibi platformların abone sayılarına yer veriliyor. Kaynağın gizliliğini korumak amacıyla tam sayılar verilmezken, hem Apple Music'in, hem de Spotify'ın 20 milyondan fazla aboneye sahip olduğu belirtiliyor.

Sadece ABD genelini kapsayan raporda Apple Music'in ilk defa abone sayısı bakımından Spotify'ın önüne geçtiği de görülüyor.

Apple Music'in ABD dışında da hızla büyümeye devam etmesi neticesinde, Spotify ile arasındaki global çaptaki farkı kapatması bekleniyor. Ancak şimdilik Spotify, dünya genelindeki üstünlüğünü hala sürdürüyor.

Kaynak : https://betanews.com/2018/07/06/apple-music-beats-spotify/
9
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
5
3
1