Apple Müzik'e Kullanıcıları Memnun Eden Tasarımsal Değişiklikler Geldi

9
8
2
2
0
Birçok kullanıcının severek ve beğenerek kullandığı popüler müzik uygulaması Apple Müzik, yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile güzel bir görünüme ve kullanışlı özelliklere sahip olan uygulama, kullanıcılara adeta ‘Oh be!’ dedirtti.

Apple, bildiğiniz üzere WWDC’de Apple Müzik’e hiç değinmemişti. Şimdi ise iOS 12 Beta test kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlanan uygulama, oldukça şık ve kullanışlı özelliklere ev sahipliği yapıyor. Güncelleme kapsamında Apple Müzik, artık sanatçıların resimlerini daha büyük bir ekranda gösteriyor. Bu yenilik, sanatçı fanları için oldukça mest edici bir özellik olmuş diyebiliriz.

Öte yandan yeni güncellemede, resmin altında sanatçı isminin sağ tarafına yeni bir oynat butonu yer alıyor. Bu buton sanatçının tüm şarkılarını karışık bir şekilde dinlemenize olanak tanıyacak. Bu noktada uygulamanın eski ve yeni hali arasındaki değişimleri, yukarıdaki görselden de detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Son olarak önceden sanatçı isminin yanında duran 'Ayarlar' butonu da sanatçı resminin üzerinde sağ üst köşede yerini almış. Yani anlayacağınız üzere iOS 12, Apple Müzik dâhil birçok alanda kendini göstermeye başladı ve eminiz ki daha keşfedilecek bir dolu şey var.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/06/05/ios-12-beta-artist-profiles/
9
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
8
2
2
0