Apple, Önümüzdeki Yıl 3 iPhone 8 Modeli Tanıtacak!

0
0
0
0
0
Apple, Önümüzdeki Yıl 3 iPhone 8 Modeli Tanıtacak!
Tayvan merkezli Nikkei sitesinin haberine göre Apple, önümüzdeki yıl 3 farklı iPhone 8 modeli tanıtacak.

iPhone 7’ler henüz yeni tanıtılıp piyasaya sürülmüşken Tayvan merkezli Nikkei web sitesinden önümüzdeki yıl lanse edilecek iPhone 8 modelleriyle ilgili ciddi iddialar geldi.

Buna göre Apple, önümüzdeki yıl 3 farklı ekran boyutuna sahip iPhone 8 modeli duyuracak. 4.7 ve 5.5 inçlik ekran boyutları standardını koruyacak, bu iki modelin yanına bir de 5 inçlik model eklenecek. 4.7 ve 5 inçlik modellerde LCD ekran yer alacağını belirten web sitesi, daha gelişmiş özelliklere sahip olacak 5.5 inçlik modelin ise OLED ekranla geleceğini açıkladı. 

Bunun dışında iPhone 8 modelleri komple cam tasarımla gelecekler. Bu teknoloji, Çin merkezli Lens Technology ve Biel Crystal Manufactory tarafından tedarik edilecek.

Tanıtılmasına 10 aydan fazla bir süre olan iPhone 8 modelleri için söylentilerin çok erken başladığını düşünmekte haklısınız. Fakat Apple’ın böyle bir hamleyle gelmesi hiç de yadırganacak gibi görünmüyor, zira standart modeller arasında neredeyse 1 inçlik ciddi bir fark varken araya bir model sıkıştırmak bana kalırsa gayet mantıklıca olur.

Bonus

Ayrıca bu sene çıkan ve değeri 4599 TL olan iPhone 7 Plus almak yerine alabileceğiniz 9 ilginç şeyi de aşağıdaki videomuzda listeledik. Keyifli izlemeler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0