Apple, Piyasayı Ürün Bombardımanına Tutmaya Hazırlanıyor

39
7
6
3
1
İçinde bulunduğumuz yıl Apple için sessiz geçti diyebiliriz. Şu ana dek heyecan verici herhangi bir duyuruda bulunmayan Apple, yıl sonuna dek birçok ürünü piyasaya sürecek.

Apple, belki de tarihinin en sessiz yıllarından birini geçiriyor. Mart ayında duyurulan Apple destekli ve bütçe dostu iPad'i bir kenara bırakırsak firma adeta suspus durumda. Ancak MacRumors'a konuşan ve ismini belirtmeyen bir yatırımcının dediğine göre bu durum değişmek üzere.

Yatırımcının sızdırdığı bilgiler doğruysa bu sene Apple, piyasadaki hemen hemen bütün ürünlerinin yeni versiyonları ile karşımızda olacak. Bu ürünler içerisinde daha önce çok kez belirttiğimiz gibi 3 farklı iPhone modeli yer alıyor: Düşük bütçeli yeni iPhone, iPhone X Plus ve LCD panelli farklı bir model. Bunun dışına bu sene piyasaya çıkacak olan düşük fiyatlı Macbook ile ilgili haberimize yukarıdaki linkten erişebilirsiniz.

Şu ana kadar adını andığımız ürünler bir şekilde çıkacağı çıtlatılan veya emin olduğumuz ürünlerdi. Ancak Apple, bu sene büyük bir ürün bombardımanına hazırlanıyor. Dilerseniz şimdi de yatırımcının bahsettiği diğer ürünlere göz atalım.

Macbook Pro

Apple'ın, Macbook Pro'nun yanı sıra, dizüstü bilgisayar skalasına yeni bir Macbook eklemesi bekleniyor.

Mac Mini

Mac Mini'de şu ankinden farklı bir işlemci kullanılacağı bilgisi dışında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

iPad Pro (Yeni Tasarım)

Yeni iPad Pro'nun iki farklı modelle piyasaya sürülmesi bekleniyor. İnceltilmiş çerçeveye ve 'home' butonundan arındırılmış bir ön panele sahip olacak.

Apple Watch (Yeni Tasarım)

39.9mm ve 45.2mm boyutlarında, inceltilmiş bir çerçeveyle gelmesi planlanıyor.

iMac

Hali hazırda 5K çözünürlük sunan iMac'ler için daha yüksek ekran tazeleme oranı sunan bir model gelecek.

Apple AirPod 2

Belki de Apple'ın dahi beklediğinden fazla ilgi gören AirPod'un ikinci versiyonu, farklı renk opsiyonları ve şarj kutusuyla 2018'in 3. çeyreğinde piyasaya çıkabilir.

Kaynak : https://www.technobuffalo.com/2018/07/11/apple-rumors-fall-2018/
39
7
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
39
7
6
3
1