Apple, Şeftali Emojisini Israrla ‘Popoya’ Benzetmeye Devam Ediyor

1
0
0
0
0
iOS 10.1.1 ile güncellediği şeftali emojisi popoya benzediği gerekçesiyle şikayet edildikten sonra ufak bir tasarım değişikliği yapan Apple, iOS 10.2’nin beta 3 sürümüyle aynı emojiyi tekrar popo görünümüne kavuşturdu.

iOS 10.2’nin beta çalışmalarına devam eden Apple, bu vesileyle emojilerini de daha canlı ve gerçekçi bir hale getirmeye çalışıyor. iOS’un yeni sürümüyle birlikte birçok yiyecek maddesine ait emoji yayınlamayı hedefleyen Apple’ın emojilerinden özellikle bir tanesi fazlasıyla dikkat çekiyor.

Aşağıdaki görselden de dikkat edeceğiniz üzere iOS 10.1.1 sürümünde popoyu andıran şeftali emojisi, iOS 10.2’in beta 1 sürümünde nispeten biraz daha şeftaliyi andırıyor. Fakat beta 3 sürümünde tıpkı 10.1.1’de olduğu gibi söz konusu emoji, yine bir ince popoyu andırmıyor değil. Twitter kullanıcıları, yeni sürümü henüz beta aşamasında olmasına rağmen iOS 10.2’deki yeni emojiler için şimdiden tepkilerini göstermeye başlamışlar bile. Aslında şu kıvrım ortada değil de biraz daha kenarda olsa sıkıntı kalmayacak gibi. Yoksa bizim mi içimiz fesat, kafam karıştı bak şimdi :) Siz ne düşünüyorsunuz?

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0