Apple; Siri, Apple TV ve App Store'a Özel Dünya Kupası İçerikleri Geleceğini Duyurdu

6
1
1
0
0
Apple, Dünya Kupasına özel olarak uygulamalarına yeni özellikler geleceğini duyurdu. Özellikle 14 Haziran'da, Siri'ye Dünya Kupası ile ilgili sorular sorabileceksiniz.

Apple'ın kişisel asistanı Siri'ye; Brezilya, Rusya, Danimarka, Finlandiya, Malezya, Türkiye, Suudi Arabistan ve İsrail gibi ülkelere özel olarak, Dünya Kupası öncesinde spor desteği geldi.

Siri, spor haberlerini Türkiye'nin de içinde bulunduğu toplam 35 ülkedeki kullanıcıları ile buluşturacak. Dünya Kupası’na özel olarak, iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ve Mac sahipleri Siri'ye şu soru türlerini sorabilir:

  • Fransa - Avustralya ne zaman oynuyor?
  • A grubunda hangi takımlar var?
  • İngiltere takımında kimler var?
  • Arjantin-İzlanda maçını kim kazandı?

Apple, Siri’nin spor desteğini genişletmenin yanı sıra ay boyunca futbol uygulamalarını ve oyunlarını da öne çıkarmayı planlıyor. Planlanan uygulamalar, FOX NOW ve BBC Sport, oyunlar ise FIFA Mobile ve PES 2018 olarak duyuruldu. Apple TV ve iOS cihazlarındaki TV uygulaması, ABD'de FOX NOW ve Kanada'daki TSN ve RDS aracılığıyla Dünya Kupası kapsamında kullanılabilecek. Bu sayede TV uygulamasının Up Next özelliği ile sevdiğiniz takımları takip edebileceksiniz.

Apple, ayrıca Eight uygulamasında Dünya Kupası içeriğini ve 32 katılımcı ülkenin her biri için Apple Music'te öne çıkan oynatma listelerini yayınlamayı planlamaktadır. 2018 FIFA Dünya Kupası 14 Haziran'da başlayacak.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/06/12/apple-world-cup-content/
6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0