Apple Sorunları Tek Tek Çözüyor: iPhone 7'deki Kulaklık Problemi Giderildi

0
0
0
0
0
Apple Sorunları Tek Tek Çözüyor: iPhone 7'deki Kulaklık Problemi Giderildi
Apple, iPhone 7 ile gelen Lightning girişli EarPods kulaklığın bir süre bağlı kaldıktan sonra kulaklık tuşlarının çalışmaması problemini giderdi.

Son dönemlerde Samsung ve Apple gibi teknoloji şirketlerine nazar mı değdi bilmiyoruz ama yeni gelen telefonlar sorunları da beraberinde getiriyor. Samsung, Note 7 batarya sorunuyla mücadele ederken Apple tarafında da iPhone 7 ile birlikte yazılımsal ve donanımsal sorunlar meydana gelmeye başladı.

Son iki günde iPhone 7 ile ilgili gelen üçüncü ve belki de en küçük sorun olan iPhone 7'nin EarPods bağlantısı sorunu giderildi. iPhone 7'nin kutusundan çıkan Lightning girişli EarPods, bir süre kullanıldıktan sonra kulaklığın ses kontrol tuşları devre dışı kalıyor, ses kısma ve çağrı cevaplama gibi işlevler yapılamıyordu.

Bu sorundan iPhone 7'deki kronik problemleri gidermeye başlayan Apple'ın önünde hala iPhone 7'deki bazı yazılım hataları ve belki de çözülemeyecek olan yüksek performansta cihazdan "tıss" ses çıkması gibi problemler var.

Elbette bunlar küçük çaplı hatalar ancak yazılım konusunda bu kadar kararlı bir işletim sistemi sunan Apple'da da bu tür hataların yaşanması kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratıyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0