Apple Store’ların Adı Değişiyor

1
0
0
0
0
Teknoloji devi Apple, bazı satış mağazalarından “Store” ismini kaldırarak bulunduğu konuma göre isim veriyor.

Bildiğiniz gibi Apple, sürekli farklı olduğunu iddia eden hatta farklı bir şey yapmasa bile farklı bir isimle sanki kullanıcılarda ilk defa bir farklılık yapmış gibi algı yaratabilen bir marka.

Öyle ki Apple’ın en iyi kelime oyununu 3D Touch teknolojisinde görmüştük. Huawei ilk defa basınca duyarlı Force Touch teknolojisini akıllı telefonlarda kullanırken Apple, bu teknolojiyi farklılaştırarak 3D Touch ismini verdi ve muhtemelen ilk ve tek 3D Touch teknololojisini kullanan marka olacak.

Sürekli klasik isimlerden kaçan Apple, bu kez Apple mağazalarının da adını farklılaştırma kararı almış gibi görünüyor. Tüm markalar mağazalarında adının yanına “Store” takısını getirirken kendini öne çıkarmak isteyen Apple, bazı bölgelerdeki mağazlarından Store kelimesini çıkararak bulunduğu bölgeye göre mağazalarına isim veriyor. Örneğin Apple'ın Union Square'deki mağazası yenilenip genişleyerek Apple Union Square adını veriyor.

İlk olarak San Francisco’da açtığı yeni mağazasına Apple Store yerine Apple Union Square adını veren Apple’ın kısa sürede bu isim değişikliğini popüler mağazalarda uygulaması bekleniyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0