Apple, Sürekli Kapanan iPhone 6S’te Ücretsiz Batarya Değişimi Yapacak!

1
0
0
0
0
Apple, Sürekli Kapanan iPhone 6S’te Ücretsiz Batarya Değişimi Yapacak!
Apple’ın ortaya çıkan iPhone 7 patlama muhabbetlerinden sonra sürekli kapanan iPhone 6S sorununa çözüm arıyor.

Bir süredir gündemi Samsung’un Note 7 faciası meşgul ediyor olsa da aynı zamanda Apple tarafında da iPhone 7 için patlama ve yanma haberleri ortaya çıkmaya başlamıştı. “Acaba Samsung’un benzer durumu Apple’ın başına da mı geliyor?” derken firmanın asıl sorununun iPhone 6S olduğu ortaya çıktı.

Son günlerde sayı olarak oldukça artan iPhone 6S'in kendi kendine ve sık bir şekilde kapanma konusuna çözüm arayan Apple, ilk olarak bu sorunu yaşayan iPhone 6S kullanıcılarına ücretsiz batarya değişimi sağlayacağını duyurdu.

Eğer sizin de bu tarz bir sorununuz var ve sebebinin bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız gelen açıklamaya göre Apple Store’a ya da Apple’ın yetkili satıcılarına giderek telefonunuzun seri numarasının kontrolü ile iPhone 6S’teki bu sorunun ücretsiz batarya değişimi için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Ancak, şu anda ilk aşama olarak Amerika’da başlatılan bu ücretsiz batarya değişiminin ülkemizde de yapılıp yapılmayacağı belli değil. Bu sebeple gerekli bilgileri aldıktan sonra tekrar bu haberimizden sizlere Türkiye’de bu batarya değişimi hakkında bilgi vermiş olacağız.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0