Apple Ters Köşe Mi Yapacak? iPhone 7'yi Beklerken, iPhone 6 SE Kutu Görseli Sızdırıldı!

0
0
0
0
0
Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone'u hakkında en fazla konuşulan iddialardan biri sanırız gerçek olacak; yeni iPhone 6 SE adıyla mı geliyor?

Apple'ın yeni iPhone cihazının resmi olarak tanıtılmasına oldukça kısa bir süre kalmış durumda. Son birkaç aydır yeni iPhone ile alakalı pek çok bilgi sızdırılmıştı ve genel olarak baktığımızda ''iPhone 7'', çok da büyük yenilikler ile gelecek diyemiyorduk.

Hatta bu sebep ile bir dönem telefonun '6 SE' adı ile geleceği konuşulmuş, ancak bu iddiaları kanıtlayan kesin bir bilgi paylaşılmamıştı; ta ki bugüne kadar. Çin merkezli bir kaynak, yeni iPhone'un kutu görsellerini sızdırdı ve bu görsellere göre yeni iPhone, ciddi ciddi 6 SE adıyla gelecek gibi durmakta.

Görsellerin sahte olup olmadığını bilemiyoruz ancak söz konusu iPhone 6 SE ile alakalı iki farklı beklenti mevcut. Bunların birincisi, telefonun gerçekten de iPhone 7 yerine geleceği, diğeri ise geçtiğimiz Mart ayında tanıtılan iPhone SE'nin devamı olacağı. 

Ancak Apple'ın sadece 5-6 ay sonra yeni bir SE modeli tanıtması pek de mantıklı gelmiyor. Bakalım bu işin sonu ne olacak? Yeni iPhone'nun 9 Eylül'de tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/iphone_6_se_box_photographed_raises_eyebrows-news-20118.php
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0