Apple TV+ Dizisi See’nin Yapım Sürecini Anlatan Video

9
8
1
1
0
Apple TV+ ile dijital yayın piyasasına hızlı bir giriş yapan Apple, Jason Momoa’lı bilim kurgu serisi See’den yeni bir video yayınlandı. Yaklaşık dört dakika uzunluğunda olan video, dizinin nasıl yaratıldığına dair önemli bilgiler sunuyor.

Apple’ın ilk orijinal dizisi ünvanını taşıyan See, insan medeniyetinin yok olduğu ve herkesin görme yetisini kaybettiği distopik bir geleceği konu alıyor. Yayın hayatına geçtiğimiz cuma günü başlayan bilim kurgu dizisi, hiç şüphesiz Apple TV+ kütüphanesinin en yüksek profilli yapımlarından biri konumunda. Nitekim Apple cephesi, başrolünde Jason Momoa’yı izlediğimiz See’nin en az Game of Thrones kadar başarılı bir dizi olacağını iddia ediyor. 

Özgeçmişinde Peaky Blinders ve Taboo gibi başarılı yapımlar bulunan Steven Knight imzalı See, oldukça ilgi çekici bir video ile karşımıza çıktı. Apple tarafından paylaşılan 'Creating the World Featurette' adlı videoda, dizinin yapımcıları Francis Lawrence ve Dan Shotz, See’nin arkasındaki hikayeyi izleyicilerle paylaşıyor.

see

Dizinin üretim sürecinde görme engelli danışmanlarla çalıştıklarını belirten ikili, mekan dizaynı ve karakter inşasını gerçeğe uygun bir şekilde yaptıklarını söylüyor. Çekim yeri olarak British Columbia’yı tercih ettiklerini dile getiren yapımcılar, görsel olarak çekici bir şov oluşturmaya çalıştıklarını belirtiyor. 

Apple’ın büyük umutlarla ürettiği See, açılış hafta sonunda hiç de fena olmayan bir performans gösterdi. Bu arada See’nin, ikinci sezonu için onay alan ilk Apple TV+ içeriklerinden biri olduğu bilgisini de araya sıkıştıralım.

See’nin yapılış sürecini anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.imore.com/apple-releases-see-creating-world-featurette
9
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
8
1
1
0