Apple, tvOS 12.2.1 Güncellemesini Yayınladı

11
2
0
0
0
Yazılım güncellemelerini aksatmayan Apple, tvOS işletim sisteminin yeni bir sürümünü kullanıcıları için yayınladı.

Apple TV, 4K ve 4. jenerasyon Apple TV kullanıcıları için hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeren güncellemenin dağıtımı Apple tarafından başlatıldı. Yeni güncelleme geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanan ve bazı hatalar içeren tvOS 12.2'nin iyileştirmesi olarak adından bahsettiriyor.

Silikon Vadisi devi Apple, sıkışıklık olmaması için, güncellemeyi kademeli olarak dağıtma yoluna gidiyor. Eğer ki güncellemenin geldiğine dair cihazınızda herhangi bir bildirim almıyorsanız, ayarlardan güncellemeyi kontrol edebilir ve tvOS'in hata düzeltmelerini içeren son sürümünü edinebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay düzenlenen "Gösteri Zamanı" etkinliğinde Apple tarafından duyurulan yeni Apple TV uygulamalarının tvOS 12.3'ün betasında test edildiği de gelen bilgiler arasında. Beta sürecinde kullanıcıların istedikleri kanallara kolay bir şekilde abone olabilmelerini sağlayan bir özelliğin bulunduğu da belirtiliyor. tvOS 12.3'ün ne zaman son kullanıcıya yayınlanacağına dair ise ne yazık ki elimizde bir bilgi yok.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/04/10/apple-tvos-12-2-1/
11
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
0
0
0