Apple Watch'ı Kameralı Akıllı Saat Yapan Kayış: Glide CMRA

2
1
0
0
0
Üzerinde iki adet kamera bulunan Apple Watch kayışı Glide CMRA sayesinde Apple Watch kullanıcıları telefona ihtiyaç duymadan fotoğraf ve video çekebilecek.

Akıllı saatler hayatımıza yeni yeni girmeye başladığında genellikle dahili olarak kameraya sahiplerdi ancak casusluk vb. amaçlarla kullanılabileceği için hem markalar bu durumla uğraşmak istememiş, hem de bazı mekanlarda kameralı akıllı saatlerle giriş yasaklanmıştı.

Tabii bazı üreticiler kameralı akıllı saat üretmeye devam etse de Apple'ın akıllı saati Apple Watch'ta herhangi bir kamera bulunmuyor. Ancak Glide CMRA isimli kayış, Apple Watch'ı da kameralı bir akıllı saat yapıyor.

Kayışın üzerinde bir adet 2MP çözünürlüklü selfie kamerası yer alırken yan kısmında ise 8MP çözünürlüklü ana kamera bulunuyor. Apple'ın fotoğraflar uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışmasıyla Apple Watch'ta iyi bir kamera deneyimi sunan kayış, aynı zamanda iPhone ve Apple Watch'taki Glide uygulaması sayesinde kullanıcılar saat üzerinden görüntülü görüşme de gerçekleştirebiliyor.

Fiyatı ne kadar?

Şu anda 149 dolar fiyat etiketiyle ön siparişe sunulan çift kameralı Apple Watch kayışı Glide CMRA, 2017'nin ilk aylarında tam anlamıyla satışa sunulacak. Ön sipariş sonrasında kayışın fiyatı ise 249 dolara yükselecek.

Bu ilginç Apple Watch kayışının tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0