Apple Watch, Kendisini Diğerlerinden Farklı Kılacak Yeni Bir Özelliğe Kavuşuyor

23
3
3
1
1
Apple, akıllı saatler konusunda ileriye dönük bazı adımlar atmaya hazırlanıyor. Artık hedefte sökülebilir ve oynayan bazı donanımlar var.

Dahili LTE bağlantısına kavuşan Apple Watch, bir sonraki versiyonunda ne gibi değişikliklere sahip olacak henüz bilemiyoruz fakat gelen bazı söylentiler bu konuda önemli ipuçları veriyor. Fast Company isimli kaynaktan gelen habere göre Apple, yine devrim niteliğinde bir yenilik ile Watch serisi akıllı saatlerine farklı bir özellik kazandıracak. 

Yeni geliştirmeler ile birlikte Apple Watch modellerinde fiziksel düğmelerin azaltılarak ortadan kaldırılması ve elde edilen boş alanların farklı şekillerde değerlendirilmesi planlanıyor. Çünkü gelişen teknoloji ile birlikte tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi giyilebilir cihazlarda da hedef, sökülebilir ve oynayan parçalardan kurtulmak, cihazı yekpare ve kompakt bir hale getirmek.   

Yeni Apple Watch modelleri, Taptic Engine ile gelen titreşimler sayesinde dokunuşlara karşı verilecek tepkileri de içeriyor. Kullanılacak düğmeler ya da dokunuşlar ile birlikte saatiniz bir nevi fiziksel tuş simülasyonu yaratacak. Gelen dedikoduların diğer kısmına değinecek olursak, düğmelerden açılacak alan için Apple’ın aklında yeni sensörler ve daha geniş batarya kapasitesi gibi öğeler yatıyor. Bilhassa sağlık konusunda bazı sensörleri kullanmak isteyen Apple, ilk olarak hareketli parçalardan kurtulmak isteyecek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/08/apple-watch-buttons/
23
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
3
1
1