Apple Watch'a Eklenecek Yeni Uygulama, Yanlışlıkla App Store'da Açığa Çıktı

11
3
2
0
0
Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe gelişiyor. Apple Watch'lar da bu gelişimle birlikte yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bilgiler, Apple Watch'lara gelecek yeni bir uygulamayı işaret ediyor olabilir.

App Store'da Apple Watch için henüz yayınlanmamış olan bir uyku izleme uygulamasına yanlışlıkla atıfta bulunuldu. Bu da Apple’ın uyku izleme özelliğini, popüler giyilebilir teknolojilerine taşıma isteğinin bir kanıtı olabilir.

Apple Watch için uyku izleme fonksiyonunu ilk defa şubat ayında duymuştuk. Bloomberg muhabiri Mark Gurman'a göre Apple, bu özelliği 2020'ye kadar yetiştirmeyi planlıyor. Özelliğin geçen ay Apple Watch Series 5 ile çıkacağı yönünde iddialar vardı fakat beklendiği gibi olmadı. Şimdiyse ortaya çıkan bazı detaylar, özelliğin yakında hazır olacağına işaret ediyor.

Uygulamaya dair bir ekran görüntüsü ortaya çıktı:

apple watch

MacRumors, bir App Store ekran görüntüsü paylaştı. Bu ekran görüntüsünde henüz yayınlanmamış bir Sleep (Uyku) uygulamasına işaret eden Alarmlar uygulaması var. “Yatma zamanını ayarla ve Uyku uygulamasıyla uyan” şeklinde bir yazı da mevcut. Bahsettiğimiz uygulama, cihazda bulunan yerleşik Alarmlar uygulaması. Bu yüzden de istem dışı paylaşılan bilginin kaynağı Apple'ın kendisi olmuş oluyor.

Bu düşüncelerin hepsi, en azından bir Uyku uygulamasının geliştirilmekte olduğu sonucunda birleşiyor. Uygulamanın kullanıcıların uyku düzenlerini sağlaması ve yatmadan önce sessiz alarmlar, uyku iyileştirme önerileri gibi bazı özellikler sunması bekleniyor.

Uyku takip uygulaması için farklı kanıtlar da var:

apple watch

Uyku izleme ile ilgili diğer işaretler de iOS 13 koduyla geldi. Kodda ortaya çıkarılan bir kısım, Apple'ın bu özelliği “Yatakta Geçirilen Zaman Takibi” olarak nitelendirdiğini gösterdi. Uyku izlemenin Apple Watch'a ne zaman geleceğini henüz bilmiyoruz. Yine de kanıtlar kesinlikle devam eden gelişime işaret ediyor.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/657374/apple-leaks-sleep-app-apple-watch/
11
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
0
0