Apple'ın Duyurduğu watchOS 5'in Göze Çarpan En Önemli Özellikleri

15
2
1
0
0
WWDC 2018'de iOS 12‘yi tanıtan Apple, daha sonrasında Apple Watch'ın yeni güncellemesi watchOS 5'i tanıttı. watchOS 5 ile arkadaşlarınızla konuşabilir ve antrenmanlarınızı daha kolay takip edebilirsiniz.

Apple Watch, işlevsel olmasının yanı sıra birçok insanın hayatını kurtarmasıyla da kullanıcıları tarafından fazlasıyla sevilen bir ürün. Şirket, WatchOS 5 adlı en büyük yazılım güncellemesiyle kullanıcılarının egzersiz kayıtlarını yapmasını ve bağlantı kurmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. 

Geliştiriciler, WWDC 2018'de WatchOS 5'in erken bir güncelleme ile tanıtımını yaptı. İnce tasarımlara sahip olacak yeni güncellemeyle birlikte Apple Watch'lar çok daha kullanışlı bir egzersiz arkadaşı ve iletişim cihazı haline gelecek.

Telsiz Modu

Kullanıcıları sürekli bağlantıda tutmak için geliştirilen mod, Apple Watch'unuza arkadaşlarınızı eklemenizi sağlıyor. Bu sayede arkadaşlarınıza Wi-Fi veya LTE üzerinden mesaj gönderebileceksiniz. Ayrıca Siri'de de bazı geliştirmeler oldu. Siri, bu güncellemeyle birlikte kalp atış hızınızı ve spor zamanlarınızın bir çizelgesini artık kaydedebiliyor. 

Antrenman Yardımcısı

Güncellemeyle birlikte diğer 12 antrenman türüne eklenen yoga ve doğa yürüyüşüyle yakılan aktif kalori sayısını ve egzersiz dakikasını doğru bir şekilde takip edebileceksiniz. Daha aktif bir antrenman için açık hava koşu antrenmanı ve hız uyarıları da var. Şirket, bunlara ek olarak otomatik takip özelliğini de ekledi. Böylece antrenman modunu başlatmayı unuttuğunuz takdirde Apple Watch, verilerinizi otomatik kaydetmeye başlayacak. 

Kaynak : https://www.cultofmac.com/552315/watchos-5-is-ready-to-push-apple-watch-into-the-future/
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0