Apple, Yeni Beats Kulaklıklarını iPhone 7 ile Birlikte Tanıtacak

0
0
0
0
0
Yayınlanan bir raporda Apple'ın iPhone 7 basın toplantısında yeni Beats kulaklıklarını da tanıtacağı duyuruldu.

Yeni akıllı telefonları iPhone 7, iPhone 7 Plus ve söylentilere göre iPhone 6 SE'yi yakın zamanda tanıtacak olan Apple ile ilgili basın toplantısına kısa bir süre kala yeni bir bilgi geldi.

iGeneraton tarafından yayınlanan bir raporda, Apple'ın sahibi olduğu Beats markasının yeni kulaklıklarını iPhone 7'yi tanıtacağı basın toplantısında tanıtacağı belirtildi ve kısa bir süre sonra 9to5Mac sitesi de bu bilgiyi kendi kaynaklarından onaylağına haberinde yer verdi.

Özellikle iPhone 7 modelinde 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılacak olması cihaz hakkında bilinen ve artık kesin gözüyle bakılan ilk sızıntıyken, Apple'ın yeni Beats kulaklıklarını da bu lansmanda tanıtacak olması şirketin ses deneyimi konusunda ciddi bir atılım yapacağını gösteriyor olabilir.

Ayrıca Apple bir süredir çeşitli ürün satışlarında kampanya olarak Beats kulaklıkları cihazların yanında hediye ederek güncel stokların erimesini hızlandırıyor aynı zamanda daha fazla müşteri ediniyordu. Bu kampanya da dikkate alındığında Apple'ın güncel kulaklık anlayışını değiştirmek için bir atılım yapacağı sonucunu çıkarabiliriz.

Apple'ın yeni planlarını ve ürünlerini, 7 Eylül 2016 tarihinde düzenlenecek iPhone 7 odaklı Apple etkinliğinde göreceğiz.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0