Araç İçerisindeki Havayı En Solunabilir Hâle Getiren Hava Temizleyici: Xiaomi Car Purifier

48
6
4
4
2
Aracınızın içindeki havadan şikayetçiyseniz ve cam açmak yeterli bir çözüm değilse sizin için iyi haberlerimiz var.

Araba kullanan insanların büyük çoğunluğu, araçlarının içerisindeki havanın boğucu olduğuyla ilgili söylemlerde bulunabiliyor. Özellikle aracınızın camları da açık değilse içeride bulunan oksijen kaynağını da azalttığınız için bu fark, belirli bir zaman geçtikçe daha belirgin hale geliyor. Hatta, bazen camı açmak bile aracınızın içindeki kötü havayı temizlemeye yardımcı olamayabiliyor.

Hayatımızın birçok noktasında bizlere yardımcı olmaya çalışan ve yenilikleriyle hayatlarımızı kolaylaştıran Xiaomi, bu sefer de araçlarımızın içini ve soluduğumuz havayı düşünerek harekete geçmiş. Peki, nasıl mı?

Xiaomi Mijia akıllı araç hava temizleyici

Aracınızın içindeki rahatsız edici havayı aracınızın büyüklüğüne göre 3 ila 7 dakika arasında temizleyen bu araç sayesinde toz, kötü koku gibi solduğunuz havayı etkileyen birçok durumun önüne geçebilirsiniz. 42 dB (yani sessiz bir ofis ortamı) şiddette çalışan cihaz aynı zamanda Xiaomi Mi Home uygulamasıyla da uyumlu şekilde havayı temizleyebiliyor. Tüm bunların yanı sıra şık tasarımıyla aracınızın iç tasarımını da bozmayacak olan cihaz sayesinde aracınızın havasını değiştirmek artık fazlasıyla kolay bir hal alacak.

Teknostore’da 439,90 TL’lik fiyata sahip olan akıllı hava temizleyiciyi satın almak için bağlantıya tıklayabilir, Xiaomi’nin diğer akıllı ürünlerine göz atmak içinse bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

48
6
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
48
6
4
4
2