Armadilloya Ateş Eden Bir Kişi, Hayvanın Zırhından Seken Kurşunla Yaralandı

0
0
0
0
0
ABD’de yaşayan bir kişi, vücudu zırhla kaplı olan armadillo isimli hayvana ateş ettikten sonra zırhtan seken kurşunla yaralanarak tedavi altına alındı.

Allah’ın sopası yok dedikleri böyle bir şey herhalde. ABD’de yaşayan bir kişi, bahçesine giren vücudu tamamen zırhla kaplı armadillo ismindeki hayvana üç el ateş etti. Hayvanın zırhla kaplı vücudu ise kurşunların geri sekmesine, hatta bir tanesinin de ateşi eden kişiye denk gelmesine sebep oldu.

Yaralanan adamın helikopterle hastaneye kaldırıldığını belirten kasabanın şerifi, armadilloya ne olduğu konusunda bir fikirlerinin olmadığını, hayvanı bahçede uzun süre aramalarına rağmen bulamadıklarını söyledi.

Armadilloyu muhtemelen birçoğunuz bu haberle duymuşsunuzdur, hakkında kısa bir bilgi verelim. Adını İspanyolcada ‘zırhcık’ anlamına gelen kelimeden alan armadilloların vücudu çok dayanıklı bir zırhla kaplı. Daha çok Güney Amerika ülkelerinde yaşayan armadillolara daha önce de ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan bir kişi ateş etmiş, seken kurşunla yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0