Artık Facebook'ta Canlı Yayın Yapanlar da Bağışla Para Kazanabilecek

0
0
0
0
0
Artık Facebook'ta Canlı Yayın Yapanlar da Bağışla Para Kazanabilecek
Popüler sosyal medya platformu Facebook, artık Facebook canlı yayınlarına bağış sistemi getirerek yayıncıların gelir elde etmesine imkân tanıyacak.

YouNow gibi canlı yayın platformları üzerinden rutin canlı yayın yapan kişiler çeşitli bağış sistemleriyle aynı zamanda gelir elde ederken, Facebook gibi popüler sosyal medya platformlarındaki canlı yayınlarda gelir elde etme gibi bir durum bulunmuyordu.

Bunun önüne geçmek ve bağış sistemi olan platformların önüne geçerek Facebook canlı yayın sistemini genişletmek isteyen Facebook, bağış sistemini deneme için kullanıma sundu ancak şimdilik sadece vakıflar canlı yayınlarıyla Facebook'ta bağış toplayabiliyor.

Yakında bağış sistemi tüm kullanıcılar için sunulacak

Şu anda sadece vakıflara ve sosyal sorumluluk amacı güden yayıncılara açılan bağış sistemi yakın dönemde tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir olacak. Böylelikle Facebook'ta canlı yayın yapacak kişiler diğer platformlara ihtiyaç duymadan hem gelir elde edebilecek hem de Facebook'ta belli bir kitlesi olan kişiler daha fazla kişiye erişebilecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0