Arya Stark'tan Game of Thrones'un Final Sezonu Hakkında Müthiş Spoiler!

39
29
11
6
6
Game of Thrones dizisinde Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams, dizinin final sezonunda dramatik bir şekilde hayatını kaybedebilir.

HBO’nun dünya çapında popülerliğe kavuşan dizisi Game of Thrones, 2019 yılında yayınlanacak 8. sezonu ile birlikte ekranlara veda edecek. Dizide Arya Stark karakterini canlandıran 21 yaşındaki kadın oyuncu Maisie Williams, Game of Thrones’un final sezonu hakkında çok önemli ipuçları verdi.

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Game of Thrones’un sona ermesi ile birlikte kariyerine ara vermeyeceğini açıklayan Williams, bu yılın sonlarında Lauren Gunderson yazdığı ‘I And You’ oyununda sahneye çıkmak için Arya Stark rolünü bırakacak. Peki bu bilgide Game of Thrones’un 8. sezonuna hangi bilgi bulunuyor?

Bildiğiniz gibi dizide Sansa Stark rolünü canlandıran Sophie Turner, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada final sezonunun Game of Thrones tarihinin en kanlı sezonu olacağını ve çok sayıda ölümün gerçekleşeceğini söylemişti. Bu açıklamadan yola çıkarak 8. sezonun ortalarında Arya Stark’ın hayatını kaybedeceğini söyleyebiliriz.

‘’Yaklaşan kıyamet için herkes bir araya geliyor.’’ diyen Sophie Turner, felaketle savaşmak için bir araya gelen toplulukların doğru bildikleri şeyi yapmak için birbirleri arasında çok fazla gerilime neden olacağını söyledi. Turner’a göre 8. sezon, diğer sezonlara göre duygusal anlamda çok daha yıpratıcı olacak.

Kaynak : https://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/982436/Game-of-Thrones-season-8-spoilers-Arya-Stark-Maisie-Williams-series-ending-HBO-video
39
29
11
6
6
Emoji İle Tepki Ver
39
29
11
6
6