Ash vs Evil Dead’in Bol Kanlı (+18) 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

0
0
0
0
0
Ash vs Evil Dead’in Bol Kanlı (+18) 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
Geçtiğimiz yıl Mr. Robot’la birlikte dizi dünyasının fenomenlerinden olmayı başaran Ash vs Evil Dead’in 2. sezonuna ait fragman yayınlandı.

Korku, komedi ve bol kanlı dizilerden hoşlananların bir numaralı favorisi konumunda bulunan Ash vs Evil Dead’in ikinci sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. 1994 yılında Liberty Starz tarafından kurulan ve ağırlıklı olarak dizi yapımlarını gösteren Amerikan TV kanalları olan Starz’ın paylaştığı fragman, dizinin şanına yakışır şekilde yine bol kanlı sahneleriyle karşımıza çıktı.

Başrolünde Ashley 'Ash' J. Williams karakterini canlandıran Bruce Campbell’ın yer aldığı ve Sam Raimi’nin yönettiği dizinin konusundan kısaca bahsedelim. Son 30 yılını Evil Dead teröründen kaçmaya adayan fakat insan ırkının geleceğini yeniden kurtarmak için tekrar elektrikli testeresini kuşanan Ash’in hikayesini konu edinen dizide ağırlıklı olarak komedi ön plana çıkıyor olsa da korku öğelerini de fazlasıyla görmek mümkün. Amerikan kültüründen beklenmeyecek derecede komik diyalogların geçtiği dizinin 2. sezonuna ait fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0