Android İçin Duyurulan Asphalt 9 Legends'in Geleceği Tarih Açıklandı

122
12
6
5
3
Hayatında bir kere dahi akıllı telefon kullanan herkesin deneyimleyip 'bunu bu ufak alete nasıl sığdırdılar ya?!' diyerek şaşırdığı oyun olan Asphalt geri dönüyor!

Bu yılın başlarında iOS platformu için indirilmeye sunulan ve o günden beri ilk olarak boy gösterdiği Android platformunda niye olmadığı konuşulan Asphalt 9: Legends duyuruldu. Yaz aylarında Google Play Store'da yayınlanacak olan kral, tahtını geri almaya geliyor.

Geçtiğimiz aylarda sadece Filipinler'de indirmeye sunulan ve sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Asphalt serisi kaldığı yerden devam ediyor. Oynayanlar bilir; Gameloft oyun içi satın alma seçenekleri olsa da hiçbir şekilde öde ve kazan sistemini bu oyuna adapte etmedi. Gün içerisinde saatler boyu yeni bölüm açılsın diye beklemek zorunda kalmadı kimse. Sırf bu özelliği ile dahi taktire şayan bir yapım olmaya devam etti.

Yukarıda izleyebileceğiniz gibi Asphalt 9: Legends muhteşem grafikler ve animasyonlarla geliyor. iOS kullanıcılarının deneyimlediği oyunu Android kullanıcılarının da tatmasına sadece 1-2 ay kaldı. Henüz Gameloft'tan net bir tarih gelmese de yaz ayları içerisinde oyun sevenleriyle buluşacak.

122
12
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
122
12
6
5
3