Asphalt 9: Legends, Akıllı Telefonunuzun Canına Okuyacak Grafiklerle Erişime Açıldı

84
24
8
4
4
Mobil oyuncuların uzun zamandır merakla beklediği Asphalt 9: Legends, akıllı telefon donanımlarını zorlayacak grafiklerle resmen erişime açıldı.

Mobil oyunculuk PUBG Mobile ve Fortnite ile birlikte son dönemde battle royal ve shooter oyunlara kaymış olsa da yarış oyunlarının mobil oyunculuktaki yeri daima ayrı olmuştur. Mobil yarış oyunlarının piri olacak Asphalt 9: Legends, bugün itibari ile hem iOS hem de Android oyuncuların erişimine açıldı.

Akıllı telefonlarda işlemciler, ekranlar ve diğer tüm donanımlar gelişti ancak akıllı telefon oyunları keyif açısından hala PC ve konsol oyunlarının çok uzağında bulunuyor. Gameloft, Asphalt 9: Legends ile birlikte konsol deneyimini avucunuzun içine getirdiğiniz iddia ediyor. Açıkçası oyunun grafiklerine ve efektlerine baktığımızda etkilenmediğimizi söyleyemeyiz.

Gameloft’un yeni Asphalt 9: Legends’ta oyuncuları 50’nin üzerinde birbirinden güçlü asfalt canavarı bekliyor. Bu canavarlar,  Asphalt 9: Legends’ın yeni TouchDrive kontrol seçeneği ile birleştiğinde tüm mobil oyunculara mükemmel bir mobil yarış oyunu deneyimi sunuyor.  Asphalt 9: Legends’ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca videonun altındaki bağlantıdan oyunu iOS ya da Android cihazınız için indirebilirsiniz.

84
24
8
4
4
Emoji İle Tepki Ver
84
24
8
4
4