Assassin's Creed 3 Oyunu Bir Ay Boyunca Ücretsiz Olacak

3
2
0
0
0
Assassin's Creed 3 Oyunu Bir Ay Boyunca Ücretsiz Olacak
Ubisoft'un 30. yılı şerefine bir yıl boyunca her ay ücretsiz oyun kampanyasında Aralık ayının ücretsiz oyunu Assassin's Creed 3 oldu. Oyun 7 Aralık itibariyle ücretsiz olarak indirilebilecek.

Dünyanın en büyük oyun yapımcı ve yayıncılarından biri olan Ubisoft, sektördeki 30. yılı şerefine aylardır popüler oyunlarını ücretsiz olarak bilgisayar oyuncularıyla buluşturuyor. Bu ay da şirket ayın ücretsiz oyununu açıkladı.

Ubisoft'un belki de en çok bilinen Assassin's Creed'in en çok ilgi gören oyunlarından Assassin's Creed 3, Ubisoft'un 30. yılı şerefine 7 Aralık 2016 tarihinden itibaren bir ay boyunca bedava olacak. Ancak oyunu konsolda oynamayı düşünen oyunculara kötü bir haberimiz var çünkü Ubisoft, bu oyunu sadece PC platformu için ücretsiz bir şekilde kullanıma sunuyor.

Assassin's Creed 3 nasıl ücretsiz indirilir?

Oyunu bilgisayar platformu için ücretsiz indirmek isteyen kişiler sadece Ubisoft Club üzerinden üye olarak oyunu bu bağlantıya giderek 7 Aralık tarihi itibariyle kütüphanesine ekleyip indirebilecek ancak 7 Aralık'tan önce kullanıcılar ilgili bağlantıdan FarCry 3: Bloody Dragon oyununa ücretsiz olarak sahip olacak.

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0