Assassin’s Creed Efsanesi Ezio, PlayStation 4 ve Xbox One'a Geliyor!

3
0
0
0
0
AC serinin en sevilen karakteri olan Ezio, özel 3 oyunluk koleksiyon seti ile yeni nesil konsollara geliyor!

Bildiğimiz üzere Assassin’s Creed efsanesi, Ubisoft tarafından geliştirilen buram buram aksiyon ve macera kokan bir oyun olarak dikkat çeker. Ancak her ne kadar şimdiye kadar birçok farklı suikastçi ile tanışmış olsak da her zaman bu serinin iki efsanesi vardır. Biri Altair, diğeri de Ezio.

Genel olarak Altair'in bir adım önünde kalan Ezio Auditore da Firenze, Assassin's Creed II ile karşımıza çıkmış, Assassin's Creed: Brotherhood ile gönüllerde taht kurmuş, üzerine bir de Assassin's Creed: Revelations ile İstanbul turu attırınca efsaneleşmişti.

Peki, söz konusu bu oyunları PlayStation 4 ya da Xbox One'da oynamak istemez misiniz? Eğer bu fikir sizin için oldukça çekici geldiyse mutlu haberimizi verelim; Uzun zamandır Xbox One severleri ile buluşması beklenen Assassin's Creed The Ezio Collection oyun koleksiyonunu nihayet ön siparişe açıldı.

Ezio'nun bulunduğu bahsettiğimiz üç oyunu da içeren pakette artık yeni nesil konsollarda Ezio ile yeniden aynı maceralara girebileceksiniz. 60 Dolar fiyata sahip olan Ezio Koleksiyon Paketi şu anda ön sipariş olarak satın alınabiliyor ve 15 Ekim'de resmen piyasaya çıkmışolacak.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0