Assassin’s Creed Filminde Bildiğimiz Suikastçılardan da Olacak!

1
0
0
0
0
Assassin’s Creed Filminde Bildiğimiz Suikastçılardan da Olacak!
21 Aralık 2016’da gelecek olan Assassin’s Creed filminde tanıdık yüzlerin de olacağı bilgisi verildi!

Ezio Auditore da Firenze, Altaïr Ibn-La'Ahad ve tabiki Desmond Miles. Bu isimler elbette sizlere efsanevi serimiz olan Assassin’s Creed oyununu çağrıştırıyor. Tüm Assassinlerin merakla bekledikleri Assassin’s Creed filmi ise bildiğiniz gibi 21 Aralık 2016’da vizyona girecek ve Desmond yerine Callum Lynch’i ana suikastçı olarak ise Aguilar de Nerha’yı göreceğimiz yapımda bu iki önemli karakteri canlandıran ise Michael Fassbender olacak.

Şimdiye kadar birçok görselin geldiği yapımdan ise sevindirici bir haber geldi; Filmin zırh ve silah tasarımından sorumlu olan Tim Wildgoose, filmde Assassin’s Creed oyunu serilerinden tanıdık simalar da olacağından bahsetmesiyle bizi bir heyecan kaplasa da bu karakterlerin Altaïr ya da Ezio olmayacağının, yani baş karakterlerden biri olmadığının da altını çizmiş. Bu durumda bir ihtimal daha yeni karakterlerden de olabilir diyebiliriz.

Ancak, Aguilar’ın 15. yüzyılda yaşadığını düşünecek olursak Ezio’nun dönemi aklımıza geliyor. Bu sebeple yer aldığı oyunlardan bir karakter olma olasılığı ve biraz hype için Ezio’dan söz edilmesi muhtemel diye düşünüyorum. O zaman sizce bu karakter(ler) kim(ler) olabilir? Cevaplarınızı bekliyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0