Assassin's Creed III'ün Orijinal Versiyonu, Dijital Platformlarda Satıştan Kalktı

26
8
5
2
1
Remastered sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Assassin's Creed III'ün orijinal sürümü Steam ve Uplay'den kalktı.

Assassin's Creed III'ü normal şartlar altında Uplay üzerinden satın alabiliyordunuz. Şimdiyse Assassin’s Creed III’ü Uplay mağazasında arattığınız zaman sadece oyunun remastered sürümünü görebiliyorsunuz. Aynı şey Steam’de de geçerli ancak durum biraz farklı. Orijinal sürümün sayfası hâlâ erişilebilir durumda ancak ‘Bildiri: Yayıncının talebi doğrultusunda Assassin’s Creed III, artık Steam’de satılmamaktadır’ ibaresiyle birlikte satın alma seçeneği görülmemekte.

Bu durum, daha önce Sleeping Dogs oyununun remastered sürümü geldiğinde de gerçekleşmişti. Oyuncuların daha az miktar ödeyerek bir oyunun daha düşük grafikli bir versiyonuna sahip olmalarının engellenmesi kötü bir durum ancak oyun dağıtım şirketlerinin oyunların yenilenmiş versiyonlarını satmak istedikleri göz önüne alındığında bu gayet anlaşılabilir bir durum.

Assassin’s Creed III’ün remastered sürümü grafiksel geliştirmeler dışında geliştirilmiş mini harita, double assassination, yay kullanırken serbest nişan alma ve daha fazla gizlilik seçeneği gibi bir sürü özellikle geliyor ve oyuncuları adeta bezdiren gemili bölümün oynanış süresi kısaltılmış.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/assassins-creed-3-has-been-removed-from-steam-and-uplay/
26
8
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
8
5
2
1