Antik Yunanistan'da Geçecek Assassin's Creed: Odyssey Resmen Duyuruldu!

37
4
2
1
1
E3'te bombayı patlatan Ubisoft, oyuncuları antik Yunanistan'ın görkemli dünyasına götürecek olan Assassin's Creed: Odyssey'i resmen duyurdu.

E3 boyunca sessizliğini bozmayan Ubisoft, nihayet Assassin's Creed: Odyssey’i görücüye çıkardı. Antik Yunanistan’da milattan önce 431 yılında geçen Peloponez Savaşı’nı odağına alan oyun, bir açık dünya aksiyon-macera oyunu olan Assassin's Creed’in Odissey ile birlikte bir RPG oyununa evrilmesine izin veriyor.

Daha da önemlisi Assassin's Creed: Odyssey, oyuncuların Peloponez Savaşı sırasında ister Yunan tarafında, ister Sparta tarafında olabilmelerine imkan tanıyor. Hikaye, oyuncuların seçtiği tarafa göre değişiklik gösteriyor. Bu da bir anlamda oyunun keyfini ve oynanabilirliğini arttırmış oluyor.

Oyuna eklenen diğer yeni özelliklerde ise yeni özelleştirilebilir savaş yeteneklerinin yanı sıra donanım ve zırhlar için farklı kombinasyonlar denemenize olanak sağlayan mix-and-match yaklaşımı geliyor. Standart, Deluxe, Gold Steelbook ve Ultimate Edition versiyonları ile önsiparişe açılan oyunun piyasaya çıkış tarihi ise 5 Ekim olacak.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/11/e3-2018-assassins-creed-odyssey-release-date-gameplay-details-revealed-2
37
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
4
2
1
1