"Tövbe Bismillah, Senin Yüzüne Ne Olmuş?" Dedirten Assassin's Creed 2'nin Xbox One Versiyonu Hatası

1
0
0
0
0
"Tövbe Bismillah, Senin Yüzüne Ne Olmuş?" Dedirten Assassin's Creed 2'nin Xbox One Versiyonu Hatası
Bir efsane serinin en sevilen yapımlarından olan Assassin's Creed II, Xbox One için hazırlanmış remastered sürümünde NPC'lerdeki görsel hatalar dikkat çekiyor.

Dünyanın en popüler serilerinden biri olan Assassin's Creed'in ikinci yapımı Xbox One için Remastered olarak tekrar geldi. HD grafiklere güncellenen Assassin's Creed II'de ortaya çıkan NPC saçmalığı ise oyuncuların diline dolandı.

Polygon tarafından yapılan karşılaştırmada ortaya çıkan detayda bir NPC'nin yapılan grafik güncellemesi sonucunda görür görmez G.O.R.A.'daki "Rendroy, senin yüzüne ne olmuş?" repliğini akıla getirten hata, oyuncular arasında geyik konusu oldu.

Yukarıdaki videonun ortalarında karşınıza çıkaak detayda aynı zamanda orijinal AC II ile Remastered AC II arasındaki farkları da görebilirsiniz. Genel olarak iyi derecede iyileştirmenin yapıldığı görülen oyunda ortaya çıkan o NPC hatasının acaba başka bir detaylarda da çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Ancak en azından XBO ile bu efsaneyi oynamak isteyenler için güzel bir firsat ortaya çıkmış oldu.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0