Assassin’s Creed Odyssey, İlk Yıl Dönümünde Son Güncellemesini Alacak

25
4
4
1
0
Ubisoft'un hikayesiyle kendisine bağlayan oyunu Assassin’s Creed Odyssey, ilk yıldönümü onuruna bu ay boyunca çeşitli güncellemeler alacak.

Assassin’in Creed Odyssey’nin birinci yıl dönümü onuruna Ubisoft, yeni bir yama, yeni destansı karşılaşmalar ve bazı etkileyici istatistikler açıkladı. Bu ayın ilerleyen günlerinde oyun, hata düzeltmelerini içerecek olan v1.51 yamasını alacak. Ubisoft daha sonra, yayınlanacak olan yama hakkında detaylı bilgi vereceğini açıkladı.

4 Kasım'a kadar yeni destansı karşılaşmalar ortaya çıkacak. Oyuncular Occylos the Successor, Delos, Aretos the Aid, Black Wind, and Nester the Great gibi rakiplerle yüzleşecekler. Ek olarak, Ubisoft daha fazla Orichalcum verecek. Destansı gemileri ya da paralı askerleri yenmek oyunculara 15 Orichalcum kazandıracak. Oyuna eklenen diğer bir şey de, bu ayın sonunda oyun mağazasına gelecek olan Melania adında yeni bir binek.

Ubisoft ayrıca oyunun yıldönümünü onurlandırmak için bazı topluluk başarılarını da paylaştı. Genel olarak oyuncuların 48 milyondan fazla fotoğraf çektiği, 20 milyardan fazla düşmanı öldürdüğü ve oyunu oynamak için 645 milyon saatten fazla zaman harcadığı ortaya çıktı. Ayrıca, oyuncular 107 milyardan fazla silahı söküp 1,25 milyon saatten fazla süredir Ikaros üzerinden Antik Yunanistan'ı görmüş oldu. Son olarak oyuncuların saatlerce oynadıktan sonra bile oyuna geri dönüp tekrar Antik Yunanistan'ı keşfetmek istedikleri belirtildi.

Siz de Assassin's Creed serisini seviyorsanız ve bu oyunu daha deneyimlemediyseniz oyunu PlayStation 4, Xbox One ya da PC platformlarında deneyimleyebilirsiniz.

 

 

Kaynak : https://www.dualshockers.com/assassins-creed-odyssey-will-receive-its-final-patch-new-epic-encounters-and-more-during-its-one-year-anniversary/
25
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
4
4
1
0