Assolist En Son Çıkıyor: Karşınızda Asus ZenFone 3 Deluxe Special Edition!

2
0
0
0
0
Geçtiğimiz günlerde duyurulan Google Pixel'e Asus, ZenFone 3'ün Deluxe Special Edition ile karşılık verdi. işte yeni ZenFone modelinin özellikleri:

Google Pixel, yeni çıkan Android telefonlar arasında en iyilerinden biri olarak görünüyor. 20 Ekim’de satışına başlanacak olan Pixel’in karşısına, kısa bir süre sonra ciddi ve çok daha havalı bir rakip çıkması bekleniyor: 5.7 inç ekranıyla ZenFone 3 Deluxe Special Edition.

Yaklaşık 650 Dolar fiyatı ve Android güncellemelerini çok daha önceden alacak olmasıyla Pixel, birçokları için tercih sebebi olabilir. ZenFone 3’ün bu özel versiyonu ise 800 Dolar civarında bir satış fiyatının olması bekliyor. Fiyat ve güncelleme avantajlarıyla Pixel’in eli daha güçlü gibi görünse de, ZenFone 3 kimi diğer özellikleriyle öne geçebiliyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 821 işlemcisinden alan Zenfone 3, 6 GB RAM kapasitesine sahip. 128 GB dahili depolama alanıyla birlikte telefonun hafızası, sağladığı MicroSD kart desteği sayesinde 256 GB'a kadar artırılabiliyor. Ayrıca ASUS, ilk defa bu modelde 23MP Sony Exmore IMX318 kamera kullanmış. 5.5-inch FullHD ekrana sahip olan telefonun kasasıysa metalden yapılmış.

Aslında her iki markada da seçenekler oldukça çeşitli. Zira Asus’un yine 5.7-inch ekrana sahip olan ama Deluxe Special Edition modelinden farklı olarak Snapdragon 820 işlemci ve 4GB RAM ile birlikte gelen 499 Dolar değerindeki bir başka versiyonu da mevcut. Ya da Sagnapdron 625 işlemcili ve 4 GB RAM’li 399 Dolar'lık versiyonu gibi. Yani burada, karşılaştırma yaparken Google Pixel’in 870 Dolar'lık versiyonunu baz almanızı öneririz. 

Asus ayrıca paslanmaz çelikten müteşekkil yeni Android Wear kol saati ZenWatch 3’ün de çıkış tarihini ve fiyatını duyurdu. Sadece 15 dakika içerisinde 60% şarj olabilme özelliğine sahip olan ZenWatch 3, Kasım ayı başında yaklaşık 230 Dolar'dan satışa sunulacak. 


Sonuç olarak, Google’ın 870 Dolar'lık Pixel XL versiyonu baz alınarak yapılacak bir karşılaşmada aslında fiyatlar nerdeyse eşitlenmiş oluyor. Geriye kalan özelliklerde ise ZenFone 3 DSE, öne çıkan taraf gibi görünüyor. Bir yanda Android sistem güncellemelerini ilk elden alacak olmak, diğer yanda ise daha havalı bir görünüm, daha yüksek RAM ve hafıza kapasiteleri. Hangisini seçerseniz seçin; yanlış tercih yapmış olma ihtimaliniz sıfır gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2016/10/06/asus-zenfone-3-and-its-snapdragon-821-arrive-this-month/
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0