Dünyanın En Ünlü Hi-Fi Müzikçalar Markası Astell&Kern Artık Türkiye’de!

0
0
0
0
0
Dünyanın En Ünlü Hi-Fi Müzikçalar Markası Astell&Kern Artık Türkiye’de!
Müzik dinleme keyfini evinde ya da otomobillerde yaşamak isteyen müzik severlerin favori markalarından olan Astell&Kern’in ürünleri artık Türkiye’de de satılacak.

Dünyanın en iyi taşınabilir Hi-Fi müzikçalar markaları arasında gösterilen Astell&Kern, bundan sonra Türkiye’de Bircom tarafından satışa sunulacak. Daha önce Sennheiser’ın da dağıtıcılığını üstlenen Bircom, böylelikle Hi-Fi’ın Türkiye’deki en önemli arabuluculuk rolüne bürünmüş olacak. 

Gelişmiş bir işlemciye ve DAC teknolojisine sahip olan Astell&Kern, ayrıca MQS (Mastering Quality Sound) özelliğiyle de dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüklü dijital müzik stüdyo kaydı formatına denk gelen bu özellik, kullanıcılara üst seviye müzik dinleme deneyimi sunacak. Türkiye’de satışa sunulacak Astell&Kern müzikçalarlar arasında AK380, AK320, AK300, AK70, AK Jr ve XB10 modelleri bulunacak.

Astell&Kern’in müzikçalarları, 42 milyondan fazla şarkının ve 140 bin yüksek çözünürlüklü videonun yer aldığı streaming müzik servisi TIDAL’i de destekliyor. TIDAL, dünyadaki sanatçıların direkt olarak katkıda bulunduğu bir servis olarak biliniyor.

Bu ürünler, Bircom’un 4. Levent’teki Eski Büyükdere Caddesi No.61’de bulunan Deneyim Merkezi’nde satın alınabilecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0