Spor Araba Üreticisi Aston Martin İlk Motosikletini Üretiyor

13
3
1
1
0
Spor arabalar üretmesiyle ünlü Aston Martin şirketi, ilk defa iki tekerlekli bir araç üretmeye başladı. Şirket, ürettiği motosikletin sınırlı sayıda olacağının sözünü vererek bir adet çizim yayınladı.

Lüks ve spor otomobiller üretmesiyle ünlü İngiliz otomobil şirketi Aston Martin, kendisi için ilk olan bir adım atıyor. Şirket, ilk defa dört tekerlekli bir araç üretmek yerine iki tekerlekli bir araç üretecek. Paylaşılan çizimdeki motosikleti üretecek olan Aston Martin, bu aracın yapımı için bir başka İngiliz firması olan Brough Superior ile birlikte çalışıyor.

Aston Martin'in üretmekte olduğu motosiklet, 5 Kasım'da yapılacak EICMA Motorsiklet Fuarı'nda boy gösterecek. Şimdilik tüm detayları bir perde arkasında gizli tutan iki şirket de motosikletin detaylarını EICMA Motosiklet Fuarı'nda açığa çıkaracak. Motosiklet ile ilgili şimdilik ortaya çıkan tek şey ise Aston Martin'in yayınladığı bir çizim.

Sınırlı sayıda üretilecek

Aston Martin

Motosikletin teknik detayları ile ilgili hiçbir şey bilinmediği gibi model isminin ne olacağı da bilinmiyor. Net olarak bilinen tek şey ise bu motosikletin sınırlı sayıda üretileceği. Aston Martin, yayınladığı çizimle birlikte yaptığı açıklamada, motosikletin sınırlı sayıda üretileceğinin sözünü verdi

Aston Martin'in bu işte Brough Superior ile çalışmasının bir sebebi de şirketin CCO'su (Kreatif Yönetici) Marek Reichman'ın büyük bir motosiklet tutkunu olması. Reichman, yaptığı bir röportajda "Bu, kendim ve takımım için büyüleyici ve çok popüler bir proje olacak. Brough Superior ile birlikte çalışıyor olmak bizlere benzersiz bir mühendislik örneği çıkarabilme fırsatı veriyor" açıklamasını yaptı.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/cars/aston-martin-launches-its-first-motorcycle/
13
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
1
0