Steam'in Sevilenlerinden Astroneer, PlayStation 4'e Geliyor

19
1
1
0
0
Astroneer, Steam'de yer alan ve oyuncuların etraflarında öğeleri toplayarak kendilerini ve güneş sisteminde yer alan 7 gezegenden birinde yer alan bölgelerini geliştirebildikleri uzay temalı bir oyun.

Astroneer, 25. yüzyılda geçen ve oyuncuların etraflarındaki dünyayı tekrar şekillendirmelerine izin veren bir uzay oyunu. Gezegenleri geliştirip kendi araçlarını istedikleri gibi dizayn edebilen oyuncular isterlerse çeşitli görevler de yapabiliyorlar. Oyunun ise bu yılın başlarında Playstation 4' e geleceği aşağıdaki video ile duyurulmuştu. 

Oyun neler içeriyor?

Çeşitli gezegenlerdeki çeşitli kaynakları toplayarak eğlenebileceğiniz ve bir şeyler dizayn edebileceğiniz oyunu tek başınıza da oynamak zorunda değilsiniz. 4 kişiye kadar gruplara izin veren oyun ayrıca co-op görevleri de arkadaşlarınızla birlikte yapmanıza olanak sağlıyor. 

Playstation 4 oyuncuları için özel kostümler de oyunun Playstation 4'e çıkması ile birlikte dağıtılmaya başlayacak. Sadece Playstation 4'e özel olan bu kostüm, oyunu Playstation 4 ile oynayan her kullanıcıya verilecek. 

Oyuna 15 Kasım itibariyle Playstation 4 üzerinden erişebilmeniz mümkün olacak.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/astroneer-playstation-4-version-coming-november-15-exclusive-skin
19
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
0
0