Asus ZenFone 3 Laser, Zoom ve Deluxe Modelleri Bu Ay Android Oreo Güncellemesini Alacak

13
5
2
2
1
Asus ZenFone 3 serisi bu üç farklı cihazdan birine sahipseniz, çok yakın bir süre içerisinde Android 8.0 Oreo güncellemesine kavuşacaksınız.

Asus'un üç farklı ZenFone 3 modeli için Android Oreo güncellemesi bu ay içerisinde yayınlanacak. Henüz net bir tarih verilmese de, Asus'un Malezya ekibi tarafından Mart ayı sonuna kadar şu modellerin güncelleme alacağı bilgisi verildi: ZenFone 3 Laser, ZenFone 3 Zoom ve ZenFone 3 Deluxe.

Daha önce ZenFone 3'ün normal sürümü ve ZenFone 3 Max için Android Oreo güncellemesi yayınlayan Asus, eski modellerine desteği sürdürüyor. Birkaç hafta önce de, ZenFone 4 Pro modeli için Android Oreo güncellemesi yayınlanmıştı. ZenFone modelleri sadece model koduyla bile farklı donanımlara sahip olabildiği için, güncellemeye uygun olacak modellerin kodunu da verelim.

  • Asus ZenFone 3 Laser (ZC551KL)
  • Asus ZenFone 3 Zoom (ZE553KL)
  • Asus ZenFone 3 Deluxe (ZS550KL)

Eğer bu üç cihazdan birine sahipseniz, çok kısa bir süre içerisinde bu güncellemeye kavuşmanız muhtemel. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Asus'un güncelleme politikasını nasıl buluyorsunuz?

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Asus-ZenFone-3-Laser-ZenFone-3-Zoom-ZenFone-3-Deluxe-receive-Oreo-March_id103395
13
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
2
2
1