Asus ZenFone 6'nın Bazı Teknik Detayları Ortaya Çıktı

26
5
3
1
0
Asus ZenFone 6'nın Bazı Teknik Detayları Ortaya Çıktı
Asus'un iddialı olması beklenen yeni akıllı telefonu ZenFone 6, şaşırtan fiyatıyla geçtiğimiz gün gündeme gelmişti. Merakla beklenen cihazın bazı teknik detayları ise bugün ortaya çıktı.

Asus'un 16 Mayıs'ta tanıtmaya hazırlandığı ZenFone 6'nın bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Asus'un yayımlamış olduğu bir görsel, ZenFone 6'nın tasarımına dair bazı ipuçları vermişti ve ardından da cihazın fiyatı ortaya çıkmıştı. Şimdiyse Asus tarafından onaylanmış bazı teknik özelliklere göz atacağız.

Dün (8 Mayıs), resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Asus, ZenFone 6'nın kesin olarak Qualcomm Snapdragon 855 SoC ile çalışacağını duyurdu. Paylaşılan görselde Snapdragon 855'e ek olarak göze çarpan başka detaylar da söz konusuydu.

ZenFone 6'yı birkaç parça halinde görmemize olanak sağlayan görsel, cihazın 3,5 milimetrelik bir kulaklık girişine, akıllı anahtara, LED'li bildirime ve microSD ile SIM kartı için üçlü yuvaya sahip olduğunu gösteriyor.

ZenFone 6 ile ilgili bu kadar resmi detay ortaya çıkmışken beraberinde yenileri de geldi. Asus'un yöneticilerinden biri, ZenFone 6'ya dair bazı detayları mors alfabesi şeklinde Instagram'da paylaştı. Paylaşılan detaylara göre ZenFone 6, 48 megapiksellik ana sensöre ve 13 megapiksellik ön kameraya sahip olacak. 5.000 mAh'lik batarya da ortaya çıkan detaylardan biri. Asus ZenFone 6'nın 2340x1080 piksel çözünürlüğe sahip çentiksiz bir ekranla sunulacağını da hatırlatmakta fayda var.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/asus_confirms_snapdragon_855_and_headphone_jack_on_zenfone_6-news-36962.php
26
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
5
3
1
0