Asus Zenfone 6'nın 'Yok mu Artıran?' Dedirten Fiyatı Ortaya Çıktı

28
13
3
2
2
Çinli kaynaklar, Asus'un premium segmente göz kırpan Zenfone 6 fiyatını ortaya çıkardı.

Asus, şirketin yeni amiral gemisi olacak Zenfone 6’yı 16 Mayıs’ta düzenleyeceği lansman etkinliği ile resmi olarak tanıtacak. Cihazın özellikleri ve tasarımı tam olarak bilinmese de günümüz amiral gemilerinde görmeye alıştığımız donanım bileşenlerine ve yüksek ekran/gövde oranlı bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz.

Yeni gerçekleşen bir sızıntı, Asus Zenfone 6’nın fiyatını ortaya çıkardı. Buna göre 6 GB RAM/128 GB depolamaya sahip model 649 dolar; 8 GB RAM/256 GB depolamaya sahip model 769 dolar; 12 GB RAM/ 512 GB depolamaya sahip model ise 969 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Eğer bu fiyat etiketleri doğruysa yeni Zenfone 6’nın rakiplerine göre ciddi şekilde pahalı olacağını söyleyebiliriz.

Asus’un rakipleri olan Xiaomi, Oppo, OnePlus gibi şirketler, fiyat etiketlerini düşük tutarak daha fazla tüketiciyi kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Asus ise bu fiyat etiketi ile sınıflandırmasını Samsung, Huawei gibi şirketlerin bir tık altında tutuyor. Dürüst olmak gerekirse böyle bir fiyatlandırmada Asus müşterilerinin Çinli firmalara yönelmesi olası.

Asus tarafından yayınlanan Zenfone 6 posterinde cihazın tamamen çerçevesiz, çentiksiz bir ekrana sahip olacağı gösteriliyor. Dolayısı ile cihazın açılır kapanır bir kamera modülüne ya da kızaklı bir tasarıma sahip olabileceğini söyleyebiliriz. Zenfone 6 tabii olarak Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_6_price_leaks_ahead_of_may_16_launch-news-36928.php
28
13
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
28
13
3
2
2