Asus Zenfone 6Z'nin Beklentileri Artıran AnTuTu Skoru

15
3
2
2
1
Asus Zenfone 6Z'nin AnTuTu sonucu ortaya çıktı. Cihazın AnTuTu'da yer alan özellikleri ve puanı, iddialı bir cihaz olacağının ipuçlarını veriyor.

Akıllı telefon pazarının belli bir doygunluğa ulaşmış olması, özellikle üst segmentte rekabeti kızıştırmış durumda. Tayvanlı tüketici elektroniği şirketi Asus’un üst segmentteki en yeni akıllı telefonu olacak Asus Zenfone 6Z, ASUS_I01WD model numarasıyla AnTuTu’da ortaya çıktı. Böylece cihazın bazı teknik özelliklerini de öğrenmiş olduk.

AnTuTu’da yer alan bilgilere göre Asus Zenfone 6Z, Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 855’ten güç alacak. 6 GB RAM kapasitesine sahip olan cihazın 128 GB dahili depolama alanı bulunacak. Cihazın ekran boyutu bilinmiyor olsa da Full HD+ çözünürlüğe sahip olacağı açık bir şekilde görünüyor.

Dikkat çeken bir diğer konu, Asus Zenfone 6Z’nin AnTuTu testinden 363.127 puan gibi oldukça iddialı bir sonuçla çıkmış olması. Sentetik testler, cihazların sahip oldukları gücü tam olarak yansıtmıyor olsalar da elde edilen puanlar, günlük hayatta sergilenecek performans için faydalı bir referans olarak kabul ediliyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/03/purported-asus-zenfone-6z-antutu-listing-reveals-363k-score-and-keys-specifications/
15
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
2
1