Atan Bir Kalbe Sahip Olan Muhteşem Kasa Tasarımı: The Patient!

0
0
0
0
0
Cooler Master tarafından düzenlenen efsanevi kasa tasarım yarışması Dream Challenge’da favori olarak gösterilen ve bir atan kalbe sahip olan kasa görenleri hayrete düşürüyor.

Bildiğiniz gibi canlı olan varlıkların büyük çoğunluğunda bir kalp vardır ve vücudun tüm fonksiyonları ise bu kalbin atmasına bağlıdır. Bunu muhteşem bir şekilde kasa tasarımına geçirebilen bir ekip, açık ara Cooler Master tarafından düzenlenen kasa tasarım yarışması olan Dream Challenge’da favori konumda.

Robodox isimli dizayn ekibi tarafından geliştirilen sıvı soğutmalı kasa tasarımının en muhteşem ve en can alıcı tarafı, işlemciyi saran bir kalbe sahip olması. Hatta bu kalp atıyor! Sıvı soğutma borularını da kan kırmızısı yapıp dışarıya bir de serum olarak kan ünitesi koyan ekip, kalp atışlarını duyup görebileceğiniz bir kasa tasarımı ile harikalar yaratmışlar. 

The Patient adını alan bu kasa tasarımı aslında kasaya bağlı olan Arduino 101 üzerinden kontrol ediliyor ve led ışıklarla da desteklenmiş. EK Waterblocks tarafından destekle hazırlanan bu özel soğutma, birçok masa üstü oyuncularının “Ben de istiyorum!” diye can atacak kadar güzel olduğunu belirtmek gerek. 3D yazıcıdan üretilmiş özenle yerleştirilen kalp ise şa-ha-ne!

Aşağıdan ürüne ait kısa videoyu görebilirsiniz. Adamlar harbiden yapmış.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0