Atari'yi Özleyenler İçin Unreal Tournament Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

9
5
2
2
2
Atari'yi Özleyenler İçin Unreal Tournament Ücretsiz Olarak Yayınlandı!
Yeninin tüm imkanlarından faydalanırken, eskinin nostaljisini ve keyfini özleyenler için Unreal Tournament'ın atari versiyonu ücretsiz olarak oynanabilir durumda.

"Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı!" atasözümüzü çok duymuşsunuzdur. Peki buna katılıyor musunuz? Açıkçası gözlemlenebilecek şekilde insanın sürekli geçmişe özlem duyduğu kesin. Şimdi başka hiçbir şey demeden, sizlere '3310' desek bir iç çekmez misiniz? 'Isınan adaptör ve kızan anneler' desek içiniz ısınmaz mı?

Eskiyi özleyenler için tek çözüm o dönemlere dönmeye çalışmak değil. Unreal Tournament'ın Atari 2600 versiyonu ücretsiz olarak, hem indirebileceğiniz hem de tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz halde yayınlandı. Sanıyoruz ki tek bir flash animasyonu izlemek için yaklaşık 10 dakika beklediğimiz günlerden bu günlere gelmek mucizevi olduğu kadar, yadedilmesi gereken bir nostalji harikası.

Eğer ki sizler de PC'ye geçiş dönemlerinde Unreal Tournament oynayan kesimdenseniz, bu nostalji sizlere güzel zamanlar yaşatacak. Tek yapmanız gereken buraya tıklayarak oyunun yayınlandığı siteye gitmek. Dilerseniz oyunu indirip bilgisayarınızda ücretsiz oynayın, dilerseniz de tarayıcınız üzerinden devam edin. Nostalji sevenler için bu tür haberleri yakaladıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/theres-an-unreal-tournament-demake-for-atari-2600-you-can-play-in-your-browser/
9
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
2
2