Athena’nın Trans Bireylerin Rol Aldığı “Ses Etme” Klibi Sosyal Medyayı Sallıyor!

0
0
0
0
0
Athena’nın Trans Bireylerin Rol Aldığı “Ses Etme” Klibi Sosyal Medyayı Sallıyor!
Ülkemizin en başarılı punk rock gruplarından biri olan Athena’nın trans bireylerin rol aldığı yeni Ses Etme isimli şarkısına çekilen klip sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rock ve özellikle punk rock müzik türünün ülkemizdeki en önemli temsilcisi olan Athena, Holigan, Tam Zamanı Şimdi, 12 Dev Adam, Ben Böyleyim ve Arsız Gönül gibi birçok parçası ile ülkemizdeki en beğenilen gruplardan biri olarak dikkat çekiyor.

Aynı zamanda 2003 Eurovision’da For Real parçasıyla 4. olan ve aldığı puan ile Türkiye Eurovision tarihinin en yüksek puanını toplayan Athena, geçtiğimiz 2014 yılında çıkardığı Altüst albümünün 6. parçası olan Ses Etme şarkısına çektiği yeni klibi ile Türkiye gündemine oturdu.

Tercihleri sebebi ile Türkiye’de büyük zorluklar çeken LGBTİ üyesi trans bireylerin yaşamını konu alan klip, belki de Türkiye müzik tarihinin en cesur klibi olarak dikkat çekerken, aynı zamanda sosyal medyadan büyük beğeni ve bi diğer yandan da eleştiri alarak konuşulmaya devam ediyor.

Gönenç Uyanık yönetmenliğinde çekilen klibin konusu ve çekiminden daha çok söz konusu parçanın YouTube’da yayınlanmasıyla beraber yorumlara kapalı olması da ayrı bir tartışma konusu oldu.

Aşağıdan söz konusu klibi izleyebilirsiniz;

Ayrıca siz de klip hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0