2019 Model Audi A1'in Resmi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

38
6
5
1
0
Audi'nin merakla beklenen yeni modeli Audi A1'in Sportback versiyonunun en üst aracı olan S Line'ın fotoğrafları internete sızdırıldı.

Alman lüks otomotiv markası Audi’nin yeni modeli A1 için başlattığı tanıtım kampanyası tüm hızıyla sürerken aracın resmi basın görselleri şirketin planladığından çok önce çevrimiçi ortama düştü. Yeni A1’in beş kapılı gövdeye sahip en küçük modeli ‘sportback’e ait olan fotoğraflar, yeni Audi A1’in otomobil severleri kesinlikle memnun edeceğini gösteriyor.

Aracın genel tasarımı hakkında konuşmak gerekirse ön tamponun yanlarında bulunan çift hava girişleri ve geniş altıgen biçimindeki ızgara, yeni Audi A1’in mevcut A1’e göre çok daha sportif bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Çift renkli gövde tasarımı aracı sıradanlıktan kurtarırken çift egzoz çıkışı da son Audi modellerine göre çok daha gerçekçi görünüyor.

Görsellerde yer alan sarı renkli araç, yeni Audi A1 sportback’in en üst versiyonu olan 40 TFSI etiketine sahip Audi A1 sportback S Line. Bu da aracın 167 ile 201 beygir arasında bir güce sahip olacağı anlamına geliyor. Tahminler aracın Volkswagen Polo GTI’da bulunan 200 beygirlik 2.0 litrelik TFSI motoru kullanacağı yönünde.

Görsellerde bulunan gri renkli araç ise 147 ile 160 beygir gücü ile gelen daha düşük donanım özelliklerine sahip 35 TFSI versiyonu. Bu versiyonda da 1.5 litrelik TFSI Evo motor bulunması bekleniyor. Aracın konsol tasarımına baktığımızda ise Audi Virtual Cockpit ve MMI Touch bilgi eğlence sistemi dikkat çekiyor. Ne yazık ki aracın teknik detaylarını öğrenmek için gelecek Çarşamba günü düzenlenecek resmi tanıtım etkinliğini beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/249475/2019-audi-a1in-fotograflari-sizdi/
38
6
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
38
6
5
1
0