Avcı Örümceğin Kertenkele Yavrusunu Yemeye Çalışırken Çekilen Efsane Fotoğraf

0
0
0
0
0
Avustralya’da yaşayan bir çift, pencerenin dışında gördükleri av/avcı ilişkisini fotoğraflayarak uzun süre unutulmayacak bir görüntü elde ettiler.

Hayvanlar aleminde sandığımızdan çok daha acımasız şeyler yaşanıyor, eğer hayatta kalmak istiyorlarsa birbirlerini avlamak zorundalar. Belgesellerde bunların örneklerine sıklıkla rastlarız fakat bir akşam yemeği esnasında pencerenin dışında kocaman bir örümceğin yavru kertenkeleyi yemeye çalıştığını görmek, sanırım herkesin rastlayabileceği türden bir durum değil.

Avustralya’da yaşayan Melanie Jade Ottaway, arkadaşı Troy James ile akşam yemeğine oturdukları sırada, pencerenin dışında kocaman bir örümceğin çenelerinin arasında çaresizce duran kertenkele yavrusunun olduğunu fark etmişler. Hemen telefonuyla bu olayın fotoğrafını çeken Ottaway, kertenkelenin yapabilecek bir şeyinin olmadığını ve dev örümceğe yem olmaktan kurtulamadığını söyledi.

İlk gördüğünde ne olduğuna tam olarak anlam veremediğini söyleyen Ottaway, yaklaştıkça bunun bir örümcek ve ağzında da minik bir kertenkele yavrusu olduğunu anladığını belirtti.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0