Avengers 4'te Hangi Karakterler Dirilecek? (Ağır Spoiler İçerir)

85
24
20
10
9
Avengers: Infinity War, büyük bir soykırıma sahne olarak sevilen pek çok süper kahramanın kül olup uçmasına neden olmuştu. Fakat biliyoruz ki bazı kahramanlar Avengers 4 ile birlikte Marvel Evreni'ne geri dönecek. Peki hangi karakterler dirilecek ve bu karakterler nasıl hayata geri dönecekler? Bu soruların yanıtları Ant-Man ve Wasp filminde yanıt bulmuş olabilir.

Başta Marvel hayranları olmak üzere tüm sinema dünyası, 2019 yılında vizyona girecek Avangers 4’ü heyecan ve merak içinde bekliyor. Avengers: Infinity War, pek çok Marvel hayranını üzen, geren ve hayrete düşüren bir sonla bitmişti. Filmin vizyona girdiği günden bu yana Avengers 4 hakkında pek çok farklı teori ortaya atıldı.

Marvel’ın son filmi olan Ant-Man ve Wasp, Thanos’un sonsuzluk taşları mücadelesinden önce gerçekleşiyor olsa da filmin after credit sahnesi, Avengers 4 hakkında ciddi ipuçları sağlıyor olabilir. Neler olduğunu hatırlamak gerekirse filmin sonunda Ant-Man, Wasp, Hank ve Janet bir otoparkta ‘mini’ bir deneysel cihazla Ant-Man’i kuantum alemine yolluyorlardı. Fakat Ant-Man kuantum alemine indiği sırada Wasp, Hank ve Janet, Thanos parmağını şıklattığı için kül olup uçuyordu.

Fakat burada asıl odaklanmamız gereken nokta Wasp, Hank ve Janet’in kül olması değil, Ant-Man’in kuantum aletinde sıkışıp kalmış olması. Sahi, Ant-Man neden kuantum alemine inmişti? Kuantum enerjisi toplamak için. Peki Ant-Man, Wasp, Hank ve Janet neden kuantum enerjisi toplamaya çalışıyor? Muhtemelen bunun da zaman yolculuğu ile doğrudan etkisi bulunuyor.

Marvel başkanı ve Avengers gurusu olan Kevin Feige, Avengers 4’ün 10 yıldan uzun süren bir hikayenin sonu olduğunu, Avengers: Infinity War’da hayatını kaybeden bazı karakterlerin Avengers 4’te geri döneceğini, bazı karakterlerin ise hayata veda ettiklerini zaten açıklamıştı. Peki zaman yolculuğu ya da farklı bir yöntem ile hangi karakterler hayata geri dönecek?

Spider-Man 2, Doctor Strange 2, Black Panther 2 ve Guardians of the Galaxy 3 filmlerinin geleceğini zaten biliyoruz. Bu da geniş bir kahraman kitlesinin Avengers 4 ile birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne geri döneceğini gösteriyor. Ayrıca Doctor Strange’in çok fazla kuantum alemi yoluna sahip olduğunu ve Ant-Man’in kuantum aleminde sıkışıp kaldığını düşünürsek, Doktor Strange’nin dönüşü en ilginci olabilir.

Sonuca geldiğimizde; Avengers 4’te Ant-Man ve Doctor Strange’nin kuantum alemi nedeni ile son derece önemli bir role sahip olacağını söyleyebiliyoruz. Ayrıca yönetmen Russo Kardeşler, Infinity War’ın en büyük kaybedenlerinden biri olan Iron Man’in de Avengers 4’te önemli bir rol üstleneceğini dile getirmişlerdi. Avengers 4’ten hemen önce vizyona girecek Captain Marvel filmi de Avangers 4 hakkında ciddi ipuçları taşıyabilir.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/18/avengers-4-spoilers-death-resurrection-and-a-plot-line-seemingly-confirmed/
85
24
20
10
9
Emoji İle Tepki Ver
85
24
20
10
9